فرزاد فره وشی | سکوی نمایش برخط
17491
rtl,page-template-default,page,page-id-17491,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

سکوی نمایش برخط

جدیدترین‌ها

سکوی نمایش برخط

تاریخ‌چه‌ی شکل‌گیری:
در سال ۱۳۸۳ فرزاد فره وشی بنیان موسسه‌ای فرهنگ و هنری به نام پارس هنر را گذاشت. این مجموعه با هدف تولید فیلم‌های داستانی و آموزشی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل پرونده داد. در آن زمان دو مانع وجود داشت: یکی تجرد مدیر مسئول و نامی که در آن زمان موافقت نشد. به همین جهت کریم سعیدیان جایگزین فرزاد فره وشی به عنوان مدیر مسئول شد و نام موسسه به آفاق هنر خلاق تغییر نام داد. فره وشی به عنوان مدیر عامل و وکیل موسسه تعیین شد. با طولانی شدن روند اداری و اخذ قطعی پروانه‌ی فعالیت موسسه، فره وشی با همکاری مانی هاشمیان مدیرمسئول موسسه‌ی فرهنگ و هنر رها فیلم در سال ۱۳۹۲ چند پروژه را برای پخش در شبکه‌ی نمایش خانگی آغاز کرد: سریال روزنه‌ی آبی، سریال رقص دایره، حال ما خوب نیست، مرگ نقش، ستاره‌های حیران، من حسن عظیمی هستم و… سال ۱۳۹۶ پروانه‌ی فعالیت موسسه‌ی آفاق هنر خلاق در حالی صادر گشت که پروژه‌های سریالی با نام رهافیلم مجوز ساخت گرفته و به ناچار آفاق هنر خلاق در بخش مجری طرح فعالیت خود را آغاز کرد. در سال ۱۴۰۰ پروانه‌ی نمایش برخط (VOD) از سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر سازمان صدا و سیما را اخذ و مجموعه‌ی جدیدی به نام استودیو و سکوی نمایش برخط را راه اندازی نمود و آن را سرشاخه‌ی موسسه‌ی آفاق هنر خلاق، موسسه‌ی سینمایی فرفیلم و آموزشگاه و انتشارات وزان نمود.

 پلتفرم (Platform) و کسب و کارهای پلتفرمی:

می‌توانیم مثال‌های متعددی از مدل کسب و کار پلتفرمی را فهرست کنیم: اینستاگرام، فیس بوک، لینکدین، آمازون، اوبر و گوگل (در نقش موتور جستجو)، تنها نمونه‌هایی از پلتفمرم های بین‌المللی محسوب می‌شوند.

در فضای اینترنت ایران هم می‌توانیم از آپارات، دیجی‌کالا، بلاگفا، باما، دیوار، شیپور و نیز اسنپ، تپ‌سی، کلوب، پونیشا، لست سکند و کافه بازار، به عنوان نممونه‌هایی از  پلتفرم های موفق و پرمخاطب نام ببریم.

معنی لغوی پلتفرم چیست؟

کلمه پلتفرم (به انگلیسی: Platform) به معنای سکو است. هم‌چنین معمولاً سکوها و قسمت‌هایی از سالن‌ها که ارتفاع‌شان از بقیه‌ی سالن بالاتر است، پلتفرم نامیده می‌شوند.

طی قرون اخیر، هرگاه کسی روی سکویی می‌رفته که بهتر دیده شود، آن سکو پلتفرم نامیده می‌شده است.

جالب است بدانید در ادبیات لاتین هم، کلمه‌ی مشابهی به صورت پول‌پیتوم (Pulpitum) وجود دارد که به همین معنا به کار می‌رفته است: محل بلندی که کشیشان بر روی آن می‌ایستاده‌اند تا بهتر دیده شوند و صدایشان بهتر به گوش مخاطب برسد.

به کسب و کاری که پلتفرم نیست چه می‌گویند؟

شاید یک دهه قبل، باید با جزئیات بسیار و تلاش و کوشش توضیح می‌دادیم که کسب و کار پلتفرمی چیست و مدل کسب و کار پلتفرم چگونه کار می‌کند.

اما الان احتمال بیشتری وجود دارد که بپرسید: کسب و کارهایی که پلتفرم نیستند، چه نامیده می‌شوند؟

آیا همین که به آن‌ها کسب و کار سنتی بگوییم کافی است؟ یا نام دیگری برای این نوع کسب و کارها وجود دارد؟

کسب و کار سنتی اصطلاح نادرستی نیست. اما اگر می‌خواهید در فضای پلتفرم‌ها صحبت کنید و به تحلیل مدل کسب و کار پلتفرمی بپردازید، اصطلاح تخصصی دیگری وجود دارد که در مقابل پلتفرم قرار می‌گیرد: پایپ لاین (Pipeline) یا کسب و کار خطی.

قلب کسب و کارهای پلتفرمی در کجاست؟

با توجه به این‌که کسب و کارهای پلتفرمی تخصصی در تولید و عرضه‌ی محصول ندارند، قلب آن‌ها در مکانیزمی است که عرضه کننده و تقاضاکننده را به یکدیگر وصل می‌‌کند.

به الگوریتم‌هایی که این کار را انجام می‌دهند، الگوریتم های تطبیق دهنده یا Matching Algorithms گفته می‌شود.

هر چه یک پلتفرم بتواند عرضه کننده را بهتر به تقاضاکننده برساند و بالعکس، برای هر تقاضایی عرضه‌کننده‌ی مناسب‌تری را بیابد، قدرت آن بیشتر خواهد بود.

ارسال سیگنال محتوا بر بستر اینستاگرام

از آن‌جاییکه بستر کارافزار محبوب اینستاگرام امکان پخش زنده که مبتنی بر دوربین دستگاه تلفن همراه می‌باشد را چند سالی است راه‌اندازی کرده، بسیار مورد استقبال کاربران قرار گرفته است به ویژه در شیوع همه‌گیری کویید ۱۹. ابتدا امکان گفتگو یک نفره، سپس دو نفره و این روزها در آخرین به روزرسانی تا چهار نفر می‌توانند گفتگویی زنده داشته باشند. 

این کارافزار صرفاً فقط از طریق دوربین و میکروفن دستگاه تلفن همراه پشتیبانی می‌کند و این موضوع باعث شده تا از تنوع و جذابیت ویدیوها کاسته شود. ما امکانی را در اختیار شما قرار می‌دهیم که هر محتوایی را در این قالب بتوانید پخش نمایید. محتوایی که پیش‌تر تدوین شده، عنوان‌ها، موسیقی‌ها و ویرایش‌ها صورت گرفته و هم‌اکنون به صورت پخش زنده در صفحه‌ی مورد نظر پخش می‌گردد. این امکان بسیار اندک است و حال که تجهیزات این امکان برای ما مهیا شده است می‌توانیم با همکاری یکدیگر در جهت پیش‌برد هدف محتوایی کاری صورت دهیم.

لازم به گفتن است که محتوایی برای ما قابل پخش است که مالک حق نشر آن سفارش دهنده بوده باشد.

تعرفه‌ی نمایش برخط بر روی بستر اینستاگرام

بستر نمایش در اینستاگرام

بستر نمایشنمایش بر خط فیلم
(تا ۵۰ دقیقه )
نمایش بر خط فیلم
(تا ۹۰ دقیقه )
نمایش بر خط گفتگوتیزر/ آنونس/ پیش نمایش
(تا ۱۰ دقیقه )
پشت صحنهفیلم-تآتر
بستر سکو:
@farahvashi_platform
۹۷۰ هزار تومانیک میلیون و سیصد هزار تومان۷۰۰ هزار تومان۳۴۰ هزار تومان۵۰۰ هزار تومان۴۵۰ هزار تومان
نمایش روی صفحه‌ای دیگر۸۰۰ هزار تومانیک میلیون تومان۵۰۰ هزار تومان۳۴۰ هزار تومان۵۰۰ هزار تومان۴۵۰ هزار تومان

تعرفه‌های جدول بالا برای یک بار نمایش بوده و جهت نمایش بلند مدت، نیاز به توافق خواهد بود. به تکرار هر سانس نمایش مبلغ ۲۵۰ هزار تومان اضافه خواهد شد به غیر از فیلم-تآتر.

همکاری یا فروش فضای تبلیغاتی سکوی نمایش برخط :


اشخاص حقیقی و یا حقوقی می‌توانند جهت خرید و یا اجاره‌ی فضاهای تبلیغاتی سکوی نمایش برخط از طریق بخش تماس، با ما در ارتباط باشند. لازم به گفتن است که نمایش برخط تارنمای فوق به زودی راه‌اندازی می‌شود. این پلتفرم دارای پروانه‌ی فعالیت از سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر سازمان صدا و سیما، به شماره‌ی (TR۱۱۹۵) بوده و هم‌اکنون در حال راه‌اندازی زیرساخت کارافزار مخصوص و وب‌سایت جهت انتشار هستیم.
دسته بندی نمایش:

  • فیلم مستند-داستانی
  • فیلم و گفتگو درباره‌ی حمایت از حقوق حیوانات
  • مراسم بزرگداشت نام‌آوران و هنرمندان
  • فیلم داستانی
  • فیلم مستند گزارشی/ فیلم-مقاله
  • گفتگو درباره‌ی تاریخ تاتر ایران
  • فیلم-تآتر
  • سریال مستند
  • سریال داستانی
  • نشست‌های فرهنگی و هنری
  • برنامه‌های آموزشی ( شاخه‌های هنری- محیط زیست و حمایت از حقوق حیوانات )