فرزاد فره وشی | وب‌سایت رسمی
14468
rtl,home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14468,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

وب‌سایت رسمی فرزاد فره‌وشی

Official Website Of Farzad Farahvashi

کارگردان | تدوین‌گر | گوینده | پژوهش‌گر ، سندپژوه و مجموعه‌دار تآتر معاصر ایران

Director | Montor | Narrator | Researcher Of Theatre & Collector

مجموعه‌ی استودیو و سکوی نمایش هنرکده‌ی فر فیلم

www.farzad-farahvashi.com{.ir}

www.far-film.ir

www.vazaanpub.ir

فیلم‌های تازه منتشر شده

سریال آناهیتا

اخبار

۱۴۰۱/۹/۲۹
پنجمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران عصر روز سه‌شنبه ۲۹ آذرماه با حضور مسئولان سینمایی و چهره‌های دانشگاهی برگزیدگان خود را شناخت. عصر روز سه‌شنبه ۲۹ آذرماه در سالن سینماتوگراف موزه سینما با حضور محمد خزاعی رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان سینمایی، امیررضا مافی دبیر پنجمین جایزه پژوهش سال سینما، اعضای شورای سیاستگذاری و اعضای شورای علمی و هیات داوری این دوره و جمعی از مدیران فرهنگی، چهره‌های دانشگاهی و پژوهشگران برگزار شد.

بخش پژوهش بصری:

شایسته تقدیر: «روزنۀ آبی» اثر فرزاد فره‌وشی

۱۴۰۲/۲/۲۴
شب مصطفی و مهین اسکویی با همراهی خانه‌ی تآتر و علی ده‌باشی برگزار گردید. در این مراسم سریال مستند آناهیتا و کتاب در محضر استاد رونمایی شد. ایرج راد، کاظم هژیرآزاد، رسول نجفیان، هوشمند هنرکار، منصور میرزابابایی، جواد روشن، مازیار معاونی، غلام‌حسین دولت‌آبادی و فرزاد فره‌وشی سخنرانان بودند. شب مصطفی و مهین اسکویی در تاریخ ۲۴/۲/۱۴۰۲ در تالار فردوسی خانه‌ی اندیشمندان علوم انسانی در ساعت ۱۷ برگزار گردید.

۱۴۰۲/۶/۱
پایان تصویربرداری پروژه‌ی گنجینه‌ی تآتر معاصر ایران پس از ۱۶ سال، با حضور استادان علی نصیریان و ژرژ پطروسی، به ایستگاه فصل هفتم رسید.
پروژه‌ی مذکور که از سال ۱۳۹۵ به صورت مقطع منتشر گردید، پس از تدوین نهایی فصل‌های باقی مانده در شبکه‌ی نمایش خانگی منتشر می‌شود.
با توجه به نامشخص بودن صدور پروانه‌ی نمایش آثار سریالی به صورت فیزیکی، که چند سالی است بین ساترا و سازمان سینمایی در جریان است، امید می‌رود بتوان راه حلی برای انتشار فصل پایانی به صورت فیزیکی همانند فصول قبل پیدا شود.
این پروژه از سال ۱۳۸۶ آغاز و شهریور ماه سال ۱۴۰۲ تصویربرداری آن به پایان رسید. فصل اول این مجموعه برگزیده‌ی پژوهش سال سینمای ایران در سال ۱۴۰۱ شد.

۱۴۰۱/۱/۱۷
“فرزاد فره‌وشی” تهیه‌کننده و کارگردان قسمت دوّم «آقای مجری» با عنوان: «دفتر یادداشت غزل‌ساز»، با تغییر در ساختار روایی این قسمت، تلاش دارد تا در چهلمین روز درگذشت علی‌رضا غفاری، این اثر را به نمایش بگذارد. این فیلم در روز ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۱ در سالن استاد شهناز خانه‌ی هنرمندان ایران در ساعت ۱۸ و هم‌زمان در اکران آنلاین هاشور به نمایش گذاشته می‌شود.

۱۴۰۱/۳/۱۷
با توجه به نوسات شدید ارز و تورم بی‌سابقه در طی یک‌سال گذشته، و توقف ادامه‌ی ساخت پروژه‌های پژوهشی، تصمیم به ادغام چند پروژه در یک سریال مستند گرفته شده است که این ادغام هیچ‌گونه لطمه‌ای به طرح اولیه‌ی پروژه‌ها نخواهد زد. امید است که تا پایان تابستان سال جاری، این مجموعه برای پخش در شبکه‌ی نمایش خانگی آماده شود.

۱۴۰۱/۷/۱۹
آخرین مصوبات شورای پروانه ساخت آثار غیرسینمایی
شورای صدور پروانه ساخت آثار غیر سینمایی با ساخت ۲ عنوان فیلم مستند و ۱ عنوان فیلم کوتاه داستانی موافقت کرد.
فیلم‌نامه‌های مستند: «پریده رنگ» به تهیه کنندگی و کارگردانی فرزاد فره وشی و نویسندگی محمد علی رضی و «موی تای» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی و نویسندگی عبداله رفیعی، فیلم‌نامه کوتاه داستانی «تنگ ماهی» به تهیه‌کنندگی محسن محسنی نسب، کارگردانی امیرحسین امین مطلق و نویسندگی شبیرجوان بخش شیرازی موافقت شورای پروانه ساخت آثار غیر سینمایی سازمان سینمایی را اخذ کردند.
https://cinemaorg.ir/n/e54ba6c1

۱۴۰۰/۴/۳

این وب‌سایت زیر مجموعه‌ی ساترا قرار گرفت. در تلاش هستیم زیرساخت پخش برخط را فراهم و در دسترس تماشاگران قرار دهیم. در حال حاضر مشغول رایزنی برای جذب سرمایه و هستیم و امید است تا پایان سال جاری به مرحله‌ی بهره‌برداری برسیم. از تمامی علاقمندان در این حوزه دعوت به همکاری می‌شود.
برای رسانه‌های دارای مجوز در ساترا کلیک کنید

۱۴۰۰/۹/۶

نخستین جلسه هم‌اندیشی «الزامات رقابت در بازارهای صوت و تصویر فراگیر» با حضور سلیم کریم‌زاده مشاور رقابت ساترا در سالن همایش‌های سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر(ساترا) برگزار شد؛ در این جلسه مهدی حاج‌ محمود عطار از دیرین دیرین، آرش دارابیان از تماشاخونه، محمد عمروآبادی و محمد عسگری از تیوال، فرزاد فره‌وشی از فره‌وشی، نقی همراه از روستا تی‌وی، سیدمسعود رجبی از هابینا، یاسر اشراقی از پارس فوتبال، محمدحسین عامری پویا از ناشا تی‌وی و محمدرضا قدبیگلویی از آریاناداناک و متین بیگلری از کوردمی به عنوان نمایندگان رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر حضور داشتند.

جهت دیدن گزارش کامل کلیک کنید

۱۴۰۰/۱۲/۱۹
علی‌رضا غفاری هنرمند پیشکسوت روز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۰ بر اثر سکته‌ی قلبی دارفانی را وداع گفت.دفتر یادداشت غزل‌ساز دوّمین قسمت سریال آقای مجری که مراحل تصویربرداری آن به پایان نرسیده است، زندگی هنری وی را به تصویر می‌کشد. گروه تولید این مجموعه با این غافل‌گیری مجبور به تغییر تصمیم روند این فیلم شده‌اند.

۴۸۳۰۱

تماشاگران

۶۱۲۰

تولید بر حسب دقیقه

۸۱۰

پروژه‌های تکمیل شده

۲۴

نمایش خانگی

Banner---About

فرزاد فره‌وشی در خانواده‌ای اهل هنر به دنیا آمد. پدری که نوازنده گیتار و اهل موسیقی بود و از خاندان پدری می‌توان به دکتر بهرام فره‌وشی و علی‌محمّد فره‌وشی اشاره کرد. از کودکی تمایل زیادی به بازیگری داشت به همین دلیل در مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما زیر نظر “رضا فیاضی” تعلیم دید. او به واسطه‌ی علاقه زیاد و تعلیمات و حضور در محیط هنری توانست اوّلین فیلم‌اش را به نام “لبخند ماه” بسازد که در آن سال برنده‌ی بهترین فیلم جشنواره‌ی آموزش و پرورش شد. از سال ۱۳۷۹ به صورت حرفه‌ای بازیگری در تآتر را آغاز نمود اما به دلیل علاقه زیاد به سینما بیشتر نیروی خود را معطوف به آن کرد. دیپلم خود را در رشته‌ی علوم تجربی گرفت و پس از تغییر رشته به هنرستان هنرهای تجسمی پسران رفت و رشته‌ی گرافیک خواند. پس از چند سال کار در حوزه‌ی تصویربرداری و فیلم‌سازی وارد دانشگاه شد و با مدرک کارشناسی کارگردانی تآتر فارغ التحصیل شد. از سال ۱۳۸۰ هم‌کاری حرفه‌ای با دفتر تکنولوژی آموزشی، تله‌ویزیون و سازمان آموزش و پرورش شهر تهران به عنوان فیلم‌بردار داشت و پس از مدت کوتاهی تدوین‌ و کارگردانی را آغاز کرد و تا سال ۱۳۸۸ توانست در چندین پروژه و برنامه که نزدیک ۴۰۰۰ دقیقه بود هم‌کاری کند. در سال ۱۳۸۰ به عنوان داور جشنواره‌ی دانش آموزی سازمان آموزش و پرورش دعوت به هم‌کاری شد.

“او اوّلین فیلم‌ساز ایرانی است که توانسته دو فیلم درباره حمایت از حقوق حیوانات و هم‌چنین اوّلین سریال تحلیلی و پژوهشی بلند را بسازد.”

درباره

فرزاد فره‌ وشی به انگلیسی (Farzad Farahvashi) زاده‌ تهران، کارگردان، تدوین‌گر ، گوینده ، پژوهش‌گر و سندپژوه تآتر و تهیه‌کننده اهل ایران است. او عضو انجمن صفی کارگردانان سینمای مستند خانه‌ی سینما ، انجمن صنفی تهیه کنندگان مستقل سینمای مستند ایران و انجمن نویسندگان، منتقدان و پژوهش‌گران خانه‌ی تآتر و مدیر مسئول هنرکده و سکوی نمایش برخط فرفیلم، و دارای گواهینامه‌ی هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. فره‌وشی با ساخت فیلم “لبخند ماه” در سال ۱۳۷۸ وارد عرصه کارگردانی شد و در همان سال توانست جایزه اوّل جشنواره‌ی آموزش و پرورش را کسب کند. پیش از آن در تآترهای مدرسه فعالیت جدی داشت و در چند فیلم ایفای نقش کرد. مانند فیلم سینمایی “شهردار مدرسه” به کارگردانی محمّدباقر خسروی در سال ۱۳۷۵ و سریال تلویزیونی “قصه های پدر” به کارگردانی بهنام بهزادی در سال ۱۳۷۹. “وی توانسته در بیشتر فیلم های خود عنوان ” اوّلین ” را  بین تماشاگران کسب کند. مانند: اولین سریال تحلیلی و پژوهشی ( روزنه‌ی آبی)، اوّلین فیلم مستند درباره‌ی آموزش و فرهنگ‌سازی برخود با حیوانات ( مرگ نقش )، اوّلین فیلم مستند درباره‌ی مشکلات برگزاری کنسرت ارکستر مجلسی ایران ( چهار فصل ) و … او از مجموعه‌داران اسناد تآتر نوین ایران است.” سریال روزنه‌ی آبی برگزیده‌ی جایزه‌ی پژوهش سال سینمای ایران در سال ۱۴۰۱ شد.

 فرزاد فره‌وشی در مراسم رونمایی سریال روزنه‌ی آبی دیدگاه خود را این‌گونه بیان کرد: در فرهنگ ما عادتی به نام ثبت و ضبط وقایع تاریخی به طور جدی وجود ندارد. به همین دلیل بیشتر جامعه به دنبال نمونه و قهرمان های خارجی است در حالی ما منبع غنی و بکری از جریان سازان در ادوار مختلف داریم. نمی‌دانم اگر فردوسی بزرگ در آن سی سال زحمت، اگر بخش مهمی از رویدادها و فرهنگ پیش از خود را برای ما به یادگار نمی‌گذاشت حال امروز فرهنگ ما چه بود؟
“وی در آثارش سعی در ساده گویی یک موضوع مهم دارد. مستندگونگی و عدم موضع در بیان موضوع از تکنیک های بیانی وی محسوب می شود. در سریال روزنه‌ی آبی که نه سال تولید آن زمان برده است و سیصد و یک هنرمند هم‌کاری کرده‌اند یک روایت شفاهی از آغاز تآتر نوین ایران با محوریت “شاهین سرکیسیان” است.
او در انتقاد به وضع ناهموار اکران و پخش فیلم های تجربی و مستند گفته است: ما از سال ۱۳۹۵ با سریال مستند روزنه آبی  که ۹ سال تولیدش به طول انجامید، وارد شبکه‌ی نمایش خانگی شدیم. اما از همان ابتدا با مشکلاتی روبرو بودیم. پخش‌کننده‌ها، پخش آثار مستند را قبول نمی‌کنند و اگر هم بخواهند قبول کنند درصد یا قیمت بالایی را از فیلم‌ساز می‌گیرند(خارج از عرف)، به همین دلیل از آن هم‌کاری با آنها گذشتیم. در حالی‌که ما پیش از آن‌که بخواهیم تکثیر و بسته‌بندی کارهایمان را انجام دهیم با آنها صحبت کردیم که ببنیم چه تعدادی باید آماده کنیم ولی دیدیم اصلاً از اثر ما استقبال نمی‌کنند با وجود آن‌که این مستند بار تبلیغاتی خوبی داشت و اوّلین سریال مستند درباره‌ی تآتر و افرادی بود که جلوی دوربین قرار گرفته بودند و مدت‌ها هم از آنها خبری وجود نداشت. “فقط کارهای عامه پسند و سریال‌ها مورد توجه پخش‌کنندگان قرار می‌گیرد” او در مصاحبه‌ای گفته است که وقتی من دیدم شرایط پخش به این صورت است، تصمیم گرفتم خودم به طور شخصی کار پخش فیلم را انجام دهم. روزنه‌ی آبی در دی ماه ۱۳۹۵ و دو ماه بعد فیلم دیگری به نام “رقص دایره” رونمایی شد. فرزاد فره‌وشی بارها در گفتگوهای گوناگون از مشکلات پخش فیلم‌های تجربی یا مستند گفته که هیچ‌کدام از پخش کننده‌ها حاضر به هم‌کاری در این موارد نیستند و فقط فیلم‌های عامه پسند را می‌پذیرند. وی در سال ۱۳۹۸ برای فیلم “من قناد هستم” با مشکل اکران در سینما مواجه شد.”

پشتیبان-فرهنگ-و-تاریخ-و-طبیعت-ایران‌مان-باشیم

در حال تولید

سریال صحنه پیوسته به جاست

 مستند / شخصیت نگاری / تاریخ‌نگاری 

بدون-نگاره---A3

تهران، نبش رشت

فیلم : مستند / مکان نگاری

بدون-نگاره---A3

مسدود

مستند / اجتماعی

بدون-نگاره---A3

به زودی

سریال صحنه پیوسته به جاست


درباره‌ی مجموعه: فصل هفتم مجموعه‌ی گنجینه‌ی تآتر معاصر ایران به بررسی زندگی و اقدامات دکتر مهدی نامدار، ولی‌الله خاکدان و حضور استادان امریکایی جهت آموزش تآتر است.


تهیه‌کننده، کارگردان و تدوین : فرزاد فره‌وشی| مجری طرح: هنرکده‌ی فر فیلم | پژوهش:  فرزاد فره‌وشی با همکاری غلام‌حسین دولت‌آبادی|دستیار کارگردان : سجاد زارع و صادق کاظمی‌نیا| مدیرتصویربرداری، تدوین‌ و اصلاح رنگ: فرزاد فره وشی| برنامه‌ریز: صادق کاظمی‌نیا| پشتیبانی لنز و فیلتر: جلال خراسانی ( نورا فیلتر)

با شرکت: علی نصیریان | جعفر والیداریوش اسدزاده| ژرژ پطرُسی| اکبر زنجان‌پور | واحد خاکدان | یونس صباحی | گیتی نامدار| فرهاد مرآت| غلام‌حسین دولت‌آبادی


وضعیت: درحال تدوین | درصد تولید:  ۱۰۰٪ | آغاز تولید: ۱۳۸۶ | پایان تولید:  ۱۴۰۲ | پروانه تولید: دارد | گونه: مستند / شخصیت نگاری و تاریخی / پژوهشی | مجموعه: فصل هفتم- گنجینه‌ی تآتر معاصر ایران

دیوارکوب--صحنه-پیوسته-به-جاست-02

پایان پروژه‌های سال ۱۴۰۰

پایان پروژه‌های سال ۱۳۹۹

پایان و پخش پروژه‌های سال ۱۳۹۸

پایان و پخش پروژه‌های سال ۱۳۹۷

پایان و پخش پروژه‌های سال ۱۳۹۶

پایان و پخش پروژه‌های سال ۱۳۹۵

تماشاگران و هنرمندان می‌گویند